Aandacht IN uw ZORG

Samen zorgen we voor uw ZORG

Wie zijn Wij

Ilknur Nazif

Mijn naam is Ilknur, geboren in Ohrid (Macedonië), 41 jaar oud, gehuwd en moeder van 3 kinderen. Mijn motto is: Als ik een glimlach op iemands gezicht kan krijgen, is mijn dag geslaagd en ben ik een gelukkig mens!

Na mijn opleiding bank en-verzekeringswezen ben ik op 21 jarige leeftijd begonnen te werken bij CenE Bankiers, later Van Lanschot Bankiers. Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij Van Lanschot Bankiers ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij de Rabobank als zakelijke adviseur. Na een reorganisatie ben ik bij ProRail in de projectwereld beland. Dit heb ik twee jaar met plezier gedaan. Daarna kreeg ik de kans om bij een thuiszorginstelling mijn ervaring van de afgelopen jaren in te zetten. Hierin heb ik gemerkt dat zorgbehoevende (ouderen) die zelfstandig wonen meer zorg nodig hebben dan dat ze krijgen en/of zouden moeten krijgen. Dit merk ik ook in mijn privé omgeving.

Mensen worden ouder, hebben aandacht en zorg nodig, maar door ons drukke werk en privé leven kunnen wij die helaas niet volledig geven. Een mens heeft van nature behoefte aan aandacht. Het is dus een vorm van waardering, erkenning en respect! Wij hechten veel waarde aan de aandacht voor zorgbehoevende mensen en zijn van mening dat aandacht in de zorg het verschil gaat maken!

Dit heeft mij aan het denken gezet om hierin iets anders te doen dan de huidige thuiszorg. Na een goed gesprek met mijn huidige Nadire Dogan zijn we erachter gekomen dat we hierin dezelfde denkwijze en visie hebben. Met Nadire en mijzelf op het podium en onze partners op de achtergrond zijn wij een thuiszorginstelling gestart!

Nadire Dogan

Op jonge leeftijd wist ik vrij snel dat ik mensen wilde gaan helpen. Zodoende heb ik besloten om geneeskunde te gaan studeren. Zo gezegd, zo gedaan. Al jong had ik een plan/doel om later zelf een  zorginstelling te starten, om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van de mens.

Na mijn opleiding ben ik in de sociale geneeskunde gaan werken en na een vier jarige specialisatie ben ik geregistreerd bedrijfsarts geworden. In deze functie heb ik veel gezien en geleerd. Het heeft mij veel rijker gemaakt dan ik had verwacht. Ik heb onder andere mensen gezien, die in de problemen komen door een werk-privé disbalans, onder andere door de zorg voor gezinsleden, (hulpbehoevende) ouders en/of familieleden. Met de huidige verwachtingen vanuit de politiek en de zorg, zal dit steeds zwaarder worden voor de meeste mensen.

Als bedrijfsarts geef ik individuele adviezen aan (verzuimende) werknemers, beleidsmatig advies aan klanten (de werkgevers), etcetera. Medische handelingen verricht ik echter niet als bedrijfsarts. Om toch aan een behandel behoefte te voorzien, heb ik een acupunctuur opleiding gevolgd en afgerond. Ik mag mij dan nu ook naast bedrijfsarts, arts-acupuncturist noemen.

Mijn plan/doel om een zorginstelling te starten, was door de tijd heen meer op de achtergrond geraakt. Totdat ik in contact kwam met Ilknur. Toen begon het bij mij weer te kriebelen, om mijn doel toch te realiseren. Maar dan in een iets bijgestelde vorm. Samen met Ilknur en onze echtgenoten -die ons door dik en dun steunen- hebben we besloten om een thuiszorginstelling op te starten. Zelf heb ik daarom mijn praktische (zorg)vaardigheden laten toetsen, waardoor ik zeker ben dat ik bekwaam ben in zorg-technische vaardigheden. Het is dus mijn doel om als meewerkende eigenaar, samen met Ilknur deze thuiszorginstelling te runnen.                                                                                                                                                                                                                                                                            Daarnaast blijf ik ook nog mijn functie als bedrijfsarts uitvoeren, omdat ik hier ook nog veel voldoening uit haal.

    Missie

De missie van IN MedischZORG is het bieden van vriendelijke, beleefde en gerichte zorg op een respectvolle manier, aan mensen met een verminderde zelfredzaamheid. Persoonlijke benadering en aandacht staan hierbij voorop. De dag is pas geslaagd, als IN MedischZORG, op welk manier dan ook iets voor u heeft kunnen betekenen.

     Visie

IN MedischZORG werkt met en voor mensen.  Wij willen ons ontwikkelen als toonaangevende en herkenbare zorgverlener. Een zorgverlener die mensen helpt, om zo lang mogelijk zelfstandig in hun thuisomgeving kunnen blijven wonen.

IN MedischZORG wilt naast een toonaangevende en herkenbare zorgverlener ook een goede werkgever zijn. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers in hun kennis, hun deskundigheid, in hun werkgeluk, vitaliteit en veerkracht. Omdat we ervan overtuigd zijn, als onze medewerkers tevreden zijn, het ook uitstralen naar buiten toe.

Wij leveren zorg in Utrecht en omgeving.